Susisiekite telefonu darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 632 55550

Simondsijų (Jojoba) aliejus, šalto spaudimo, grynas

Simondsijų (Jojoba) aliejus, šalto spaudimo, grynas

Už šią prekę galite atsiskaityti prekes pristačius ar atsiimant patiems

Simondsijų (Jojobos) aliejus taps prabangia dovana jūsų odai - jpadarys ją lygia, elastingą, spinduliuojančia, išgydys nuo uždegimų, įtrūkimų ir dirginimų, atkurs plaukų elastingumą ir blizgesį, sustabdys jų praradimą, leis visam laikui atsikratytų pleiskanų ir sumažins galvos odos šerpėtojimą, apsaugos odą ir plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Tinka visiems odos tipams.

Daugiau ...

100 ml
1 ltr

9,89 €

Galimybė įsigyti : Prekė yra sandėlyje

2 prekės sandėlyje

Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką
Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką

Šis aliejus pasižymi maistinių medžiagų gausa. Indai ir actekai naudojo šį aliejų kaip visapusišką priemonę odos ligų, akių infekcijų, kaklo uždegimų ir daugelio kitų ligų gydymui. Jis taip pat buvo naudojamas odos ir plaukų priežiūrai.

Simmondsia chinensis, dar dažnai vadinama „Laukiniu lazdynu“ arba daugeliui gerai žinoma Jojoba, auga Amerikos dykumose. Jo šaknys neretai pasiekia 30 metrų gylį, tokiu būdu jis surenka drėgmę iš giliausių dirvožemio sluoksnių ir apsisaugo nuo išdžiūvimo.  Kiekvienais metais medis duoda gausų aliejingų „grūdų“ derlių iš kurių spaudžiamas skystasis simondsijų vaškas, kurio savybės iš esmės skiriasi nuo kitų aliejų, tačiau, jos ne mažiau vertingos. Vėsesnėje temperatūroje sustingsta vaško pavidalu.

Bandymais patvirtinta, kad be priešuždegiminių medžiagų simondsijų aliejuje yra svarbių vitaminų ir mineralų. Tai ypač tinkama naudoti turint odos problemų ir pasirodė esantis geriausias bazinis aliejus įvairiems mišiniams su eteriniais aliejais.

Tinka visiems odos tipams ir padaro odą šilko švelnumo.

Simondsijų aliejus turi natūralų 4 apsaugos nuo saulės spindulių koeficientą, palaiko ilgalaikį įdegį ir taip pat yra idealus pagrindas aliejams nuo saulės.

Vėlgi kokybė yra pagrindinis veiksnys. Aliejus, kuris gamybos metu buvo paveiktas karščio yra biologiškai bevertis Štai kodėl mūsų ekologiškas simondsijų aliejus yra iš pirmo šalto spaudimo.

Simondsijų aliejus yra labai neįprastas aliejus. Nors kiti augalai derina glicerolį ir riebalų rūgštis, kad gamintų aliejų, kininės simondsijos arba jojobos augalas sujungia aliejaus riebalus ir riebalų rūgštis. Tai tam tikros rūšies "skystas vaškas", kuris nesioksiduoja ir netaps blogas.

Taip pat buvo nustatyta, kad simondsijų aliejus yra tinkamas kaip natūralus emulsiklis, panašus į jau nebenaudojamą spermacetą, kuris yra svarbus įvairių rankų darbo kremų gamybai.

Grynas, nesumaišytas simondsijų aliejus turi savo tikrą kvapą ir gali būti naudojamas labai taupiai.

Simondsijų aliejuje gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų. Į jo sudėtį įeina amino rūgštis, baltymai, panašus į kolageno sudėtį. Sudėtyje yra nesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios turi didelį cheminį atsparumą ir tarnauja kaip natūralus konservantas kosmetikos gaminiuose ir kituose aliejuose. Vitamino E.

Puikiai susigeria į odą, drėkindamas ir maitindamas ją, labai dažnai naudojamas kosmetikos gaminiuose. Greitai įsigeria, nepalieka riebaus blizgesio. Turi antioksidacines, priešuždegimines ir regenuorajamąsias savybes. Mažina odos paraudimus, patinimus. Tinka kaip sausai taip ir riebiai odai, maitina ir drėkina odą, įsiskverbia į giliuosius odos sluoksnius. Jį galima naudoti esant spuogams ir egzemai, pleiskanojančiai odai. Puiki priemonė senstančiai odai, raukšlelėm po akim prižiūrėti. Labai tinka prižiūrėti lūpų odą. Rekomenduojamas odos priežiūrai po saulės vonių, stangrina odą, tinka profilaktikai nuo strijų, celiulito. Simondsijų aliejus rekomenduojamas įvairių tipų galvos odos ir plaukų priežiūrai.

Poveikis: Priešuždegiminis, regeneruojamasis, antioksidacinis, jauninamasis, minkštinamasis. Drėkina, gaivina, stangrina odą, tinka profilaktikai nuo strijų, celiulito, atstato lūžinėjančius ir sausus plaukus, galima naudoti lūpų priežiūrai.

Naudojimas: Ruošiant aliejų mišinius, iki 10 %. Simondsijų aliejus suteikia ne tik papildomų savybių, bet ir pailgina tinkamumo vartoti laiką. Galima papildyti kremus, losjonus, šveitiklius ir kitus kosmetikos gaminius.

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

Kontraindikacijos: asmeninis simondsijų aliejaus netoleravimas.

Kosmetinės jojobos aliejaus savybės:

  • vienas unikaliausių aliejų, tinkantis bet kokiai odai;
  • puiki priemonė vietoj dieninio kremo;
  • saugo ląsteles nuo išsausėjimo;
  • didina odos elastingumą ir lėtina jos senėjimą;
  • susigeria giliai į odą, nepalieka riebios plėvelės;
  • išlygina odą, atstatydamas sebumą.

Simondsijų aliejaus nauda:

  • Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu – dėl šios savybės jis padeda esant odos infekcijoms, lėtina odos senėjimo procesus ir nuramina sudirgusią odą.
  • Gydo aknę – naudojant simondsijų aliejaus kaukę 3 kartus per savaitę, jūs galite efektyviai gydyti spuogus ir kitus veido odos pažedimus
  • Drėkina odą
  • Mažina raukšlių žymes ir neleidžia susidaryti naujoms
  • Mažina randus
  • Pasižymi priešgrybeliniu poveikiu
  • Skatina plaukų augimą

Dėl unikalių savybių ir absoliutaus grynumo simondsijų aliejus gali būti naudojamas labai plačiai – vienas ar mišiniuose su kitais augaliniais aliejais (ypač gerai dera su avokadų aliejumi):

  • Kasdienei visų odos tipų priežiūrai. Ypač jei oda džiūsta, pleiskanoja, sensta, vysta. Aliejų tepkite ant sausos odos, arba – nusiprausę po dušu, kol ji dar drėgna, taip geriau susigeria ir pasiskirsto.
  • Puikiai tinka masažui.
  • Raukšlelėms aplink akis naikinti. Aliejų naudokite sumaišytą su avokadų aliejumi (santykiu 1:1). Švelniais judesiais įplekšnokite į odą. Procedūrą geriausia atlikti 1–2 kartus per dieną.
  • Jei jūsų oda problemiška, joje yra įskilimų, smulkių pažeidimų, dermatito požymių. Pažeistas vietas tepkite aliejumi.
  • Puikiai tinka suskeldėjusių, sausų, vėjo nugairintų lūpų priežiūrai. Ir ryte, ir vakare patepkite lūpas aliejumi. Švelniai pamasažuokite.
  • Naudojamas po saulės vonių, turi apsauginį poveikį nuo UV spindulių.
  • Naudojamas po skutimosi.
  • Minkština sukietėjusią odą alkūnių, pėdų srityse.
  • Drėkina ir minkština sausus, skilinėjančius nagus. Užtepkite aliejaus ir švelniai įtrinkite.
  • Efektyviai veikia plaukus. Tinka visiems jų tipams, nes yra augimo stimuliatorius. Gerina dažytų, sausų ir lūžinėjančių plaukų būklę,  stabdo plaukų slinkimą. Grynu aliejumi įtrinkite plaukų šaknis 60 – 30 minučių iki galvos plovimo. Jį galite naudoti ir kaip kaukę – įtrinkite visus plaukus aliejumi, gerai iššukuokite, šiltai apriškite ir palikite porai valandų. Vėliau išplaukite šampūnu.

Kokiai odai tinka: sausai ir jautriai, probleminei odai.

Patarimai: Tai itin gerai odos poras valantis aliejus, todėl ypač tinkantis probleminės, spuoguotos, o kartu ir sausos odos priežiūrai. Į jį įlašinus kelis lašelius eterinių aliejų nuo spuogų ( kedro, arbatmedžio, bergamotės, italinių šlamučių ar kt.) išgaunamas stulbinantis poveikis.

Daugiau skaitykite: https://sveika.lt/simondsiju-aliejus-jojoba-plaukams-ir-odai/

Ingridientai:
100% grynas ekologiškas kininių simondsijų (jojobų) aliejus.

INCI: Simmondsia chinensis sėklų aliejus.

Kiekis: 100 ml.

  • Kilmės šalis: Vokietija
  • Veganams tinkama: Taip
  • Kiekis: 100 ml / 1 ltr.

Parašykite savo atsiliepimą

Simondsijų (Jojoba) aliejus, šalto spaudimo, grynas

Simondsijų (Jojoba) aliejus, šalto spaudimo, grynas

Simondsijų (Jojobos) aliejus taps prabangia dovana jūsų odai - jpadarys ją lygia, elastingą, spinduliuojančia, išgydys nuo uždegimų, įtrūkimų ir dirginimų, atkurs plaukų elastingumą ir blizgesį, sustabdys jų praradimą, leis visam laikui atsikratytų pleiskanų ir sumažins galvos odos šerpėtojimą, apsaugos odą ir plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Tinka visiems odos tipams.

Parašykite savo atsiliepimą

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Straipsniai susiję su preke

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: