Susisiekite telefonu darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 632 55550

Džiovinto mango milteliai Amchoor, East End, 100 g

Džiovinto mango milteliai Amchoor, East End, 100 g

Už šią prekę galite atsiskaityti prekes pristačius ar atsiimant patiems

Mango milteliai (AMCHUR) yra pagaminti iš neprinokusių mango vaisių. Jie ypač paplitę Indijoje. Jis turi vaisinį saldžiai rūgštų skonį su kamparo, dervingomis natomis.

Daugiau ...

1,99 €

5018605544756

Galimybė įsigyti : Šios prekės nebeturime

Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką
Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką

Mango milteliai (AMCHUR) yra pagaminti iš neprinokusių mango vaisių. Jie ypač paplitę Indijoje. Jis turi vaisinį saldžiai rūgštų skonį su kamparo, dervingomis natomis.

Mango yra unikalus vaisius - jis ilgą laiką palaiko jaunystę ir šviežią odą, sustabdo ankstyvą kūno senėjimą. Mangų patiekalai ir gėrimai praturtina kraują ir smegenų ląsteles, atnaujina ir iš karto atpalaiduoja nuovargį. Amchur milteliai pagerina nuotaiką ir padeda depresijai. Turi teigiamą poveikį nuo klausos praradimo, aktyvina plonojo žarnyno darbą, gerina kraujotaką plaučių audiniuose, mažina raumenų nuovargį. Normalizuoja kalcio apykaitą organizme, prisideda prie regėjimo gerinimo.

Gaminant amchur, neprinokę mango vaisiai imami, valomi, supjaustomi ir išdžiovinami saulėje. Tada džiovinti mango gabalėliai turi būti sumalti į miltelius. Norint pagaminti 1 kg amchur, reikia apie 27 kg žaliavinio mango. Nesubrendusio mango minkštimas skiriasi nuo brandaus, nes jame beveik nėra cukraus.

Sudėtis: amchure yra geležies, vitamino A (karotino), vitamino B2 (riboflavinas), didelis vitamino C kiekis. Be to, amchur milteliuose labai daug citrusinių vaisių rūgščių.

Kulinarinis naudojimas: pagrindinis amchur tikslas yra rūgštinti patiekalus. Dažniausiai naudojamas daržovių kariuose, įtraukiamas į aštriai saldžius prieskonius, rūgštinius gėrimus, sriubas, daržovių patiekalus, salotas, užkandžius, vaisių ir daržovių salotas.

Šie milteliai padeda virškinti baltymus ir puikiai stimuliuoja virškinimą. Prieš įdedant amchuro, daržoves šiek tiek apkepkite aliejuje. Mango milteliai yra vienas iš tikka mišinio ingredientų, naudojamų gaminant patiekalus krosnyje.

Mango milteliai suteikia varškės patiekalams (varškės sūrio blynams, troškiniams, varškei su vaisiais) ypatingą skonį ir įdomus rūgštingumo antena. Kaip ir citrina, jie dažnai naudojami kepimui ir pridedami į gėrimus. Vasarą visada malonu gerti gaiviųosius gėrimų su mango milteliais. Paruošimui į stiklinę vandens įdedamas trečdalis šaukštelio amchuro.

Laikykite miltelius sandariai uždarytoje talpoje, kad geriausiai išsaugotumėte skonį ir gydomąsias savybes.

Atsargiai! Reikia būti atsargiais su mango milteliais, nes šis prieskonis lengvai užsidega.

  • Kilmės šalis: Didžioji Britanija
  • Svoris: 100 g

Parašykite savo atsiliepimą

Džiovinto mango milteliai Amchoor, East End, 100 g

Džiovinto mango milteliai Amchoor, East End, 100 g

Mango milteliai (AMCHUR) yra pagaminti iš neprinokusių mango vaisių. Jie ypač paplitę Indijoje. Jis turi vaisinį saldžiai rūgštų skonį su kamparo, dervingomis natomis.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: