Susisiekite telefonu darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 632 55550

Gvazdikėliai, malti, East End, 100 g

Gvazdikėliai, malti, East End, 100 g

Už šią prekę galite atsiskaityti prekes pristačius ar atsiimant patiems

Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu. Juo gardina ryžių patiekalus ir kepinius. Ypatingai tinka kopūstų patiekalams pagardinti, nepakeičiamas saldumynų ir kepinių ingredientas.

Daugiau ...

4,69 €

5018605065404

Galimybė įsigyti : Prekė yra sandėlyje

3 prekės sandėlyje

Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką
Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką

Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Pas mus labiausiai žinomas kaip kompotų ir saldžiųjų patiekalų prieskonis. Gvazdikėliais tolimose salose įprasta gardinti mėsą ir verdamus ryžius, Prancūzijos virėjai vieną kitą gvazdikėlį deda į ilgai ant lėtos ugnies verdamus troškinius arba į mėsos sultinius. Anglai be gvazdikėlių neįsivaizduoja daržovių marinatų.

Gvazdikėlių esama ir daugelyje populiarių prieskonių mišinių. Jie būtini kiniškame penkių prieskonių mišinyje, pakepinami ir sugrūdami ruošiant miltelius, formuoja iš šiaurės Indijos po visą pasaulį paplitusio „garam masala“ skonį bei kvapą.

Vištienos, žvėrienos, mėsos patiekalams, kompotams, įdarytomss daržovėms bei aromatizuoti karštiems gėrimams. Puikiai dera su cinamonu ir muskato riešutais.

Sudėtis: gvazdikėliai - 100 proc.

Laikymo sąlygos: sausoje ir vėsioje aplinkoje.

  • Kilmės šalis: Didžioji Britanija
  • Svoris: 100 g

Parašykite savo atsiliepimą

Gvazdikėliai, malti, East End, 100 g

Gvazdikėliai, malti, East End, 100 g

Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu. Juo gardina ryžių patiekalus ir kepinius. Ypatingai tinka kopūstų patiekalams pagardinti, nepakeičiamas saldumynų ir kepinių ingredientas.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: