Susisiekite telefonu darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 632 55550

Baltosios aguonų sėklos, East End, 100 g

Baltosios aguonų sėklos, East End, 100 g

Už šią prekę galite atsiskaityti prekes pristačius ar atsiimant patiems

Kreminės spalvos aguonų sėklos dažniau pasitaiko Indijoje, kur jos auginamos ir naudojamos kaip tirštiklis kario troškiniuose ir padažuose bei naudojama duonos kepiniams.

Maisto gaminime aguonų sėklomis dažniausiai apibarstoma duona ir pyragaičiai arba sumalamos su medumi ar cukrumi, kad pagaminti pyragaičius. Iš jų gaminamos chalvos ir desertai.

Daugiau ...

2,29 €

5018605004410

Galimybė įsigyti : Prekė yra sandėlyje

3 prekės sandėlyje

Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką
Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką

Baltosios aguonų sėklos - tai tam tikros rūšies aguonų, išaugintų Viduržemio jūros regione ir Vidurinėje Azijoje, džiovintos sėklos. Aguonų sėklos turi šiek tiek, bet maloniai, riešutinį aromatą ir panašų, bet ryškesnį, skonį su pagrindine saldžia nata.

Kreminės spalvos aguonų sėklos dažniau pasitaiko Indijoje, kur jos auginamos ir naudojamos kaip tirštiklis kario troškiniuose ir padažuose bei naudojama duonos kepiniams.

Aguonų sėklos populiaros Ajurvedoje. Jos yra sėklos saldžios, žemės ir vandens elementų skonio ir puikiai subalansuoja vata tipo žmones.

Gydomosios aguonų sėklų savybės aprašomos daugelyje sanskrito raštų. Rašoma, kad jos mažina kosulį, padeda esant migrenai, subalansuoja kraujospūdį, padidina prakaito išsiskyrimą, malšina skausmą, ramina,  sustabdo viduriavimą. Aguonų sėklos mažina dantų skausmą, stabdo navikų plitimą, opų atsiradimą ir naikina karpas.

Aguonų sėklų dedama į mikstūras ir sirupus nuo kosulio. Jų nuoviru siūloma apraminti dantų ir ausų skausmus.

Ajurvedos tekstuose aprašomas viduriavimą stabdantis receptas: sauja lengvai paskrudintų aguonų sėklų maišomos kartu su karštais ryžiais, trupučiu druskos, ghi ir valgomos.

  • Kilmės šalis: Didžioji Britanija
  • Svoris: 100 g

Parašykite savo atsiliepimą

Baltosios aguonų sėklos, East End, 100 g

Baltosios aguonų sėklos, East End, 100 g

Kreminės spalvos aguonų sėklos dažniau pasitaiko Indijoje, kur jos auginamos ir naudojamos kaip tirštiklis kario troškiniuose ir padažuose bei naudojama duonos kepiniams.

Maisto gaminime aguonų sėklomis dažniausiai apibarstoma duona ir pyragaičiai arba sumalamos su medumi ar cukrumi, kad pagaminti pyragaičius. Iš jų gaminamos chalvos ir desertai.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: