Susisiekite telefonu darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 632 55550

Ciberžolė, malta, East End

Ciberžolė, malta, East End

Už šią prekę galite atsiskaityti prekes pristačius ar atsiimant patiems

Maistui suteikia nuostabų, miškingą aromatą, ypač tinka dalams, ryžių ir daržovių patiekalams pagardinti. Tai pagrindinis kario mišinių ingredientas.

Daugiau ...

100 g
1 kg
400 g

1,69 €

Galimybė įsigyti : Prekė yra sandėlyje

2 prekės sandėlyje

Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką
Paysera apmokėjimo būdas leis nedelsiant apmokėti per Jūsų pasirinktą banką

Ciberžolės milteliai yra vienas iš klasikinių indų prieskonių. Jie turi ryškiai geltoną spalvą ir subtilų skonį. Ciberžolės privalumai: turi priešuždegimines savybes, kurios turi didelę naudą sveikatai žmonėms, sergantiems artritu. Rekomenduojame naudoti "East End" žemės ciberžolės miltelius, nes "East End" yra geriausi prieskoniai iš viso pasaulio, užauginti klimatą kontroliuojančiomis sąlygomis ir išvalyti naudojantis naujausiomis technologijomis ir metodais. "East End" prieskonių malūnas sukuria prieskonius, išsaugančius unikalų grynumą, šviežią aromatą ir skonį.

Ciberžolė yra senovės prieskonis, kilęs iš Pietryčių Azijos, naudojamas nuo senovės laikų kaip dažiklis ir prieskonis.

Ciberžolė naudojama maltame pavidale. Šie milteliai neribotai ilgai išlaiko išliekančią spalvą, tačiau jų skonis susilpninėja laikui bėgant, todėl jų reikia įsigyti nuosaikiai. Ciberžolė turėtų būti laikomas hermetiškuose konteineriuose, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Ciberžolė yra lengva, gerai virškinama, stimuliuojanti ir antimikrobinė. Сiberžolė yra antiseptinių tepalų bazė, ji gerai įveikia infekcijas, kurios gamina aliejų. Padeda išgydyti žaizdas. Mažina cholesterolio kiekį.

Remiantis naujausiais tyrimais, ciberžolė yra viena iš geriausių priešvėžinių medžiagų, ji vėžinių ląstelių ieško, modifikuodama jų DNR, todėl jų pašalinimas žmonėms, kurie valgo daug šio prieskonio, rečiau kenčia nuo vėžio.

Kurkuma (ciberžolė) - nors ne giminė šafranui, bet kulinarijoje vartojama vietoj jo. Ji gražiai nudažo patiekalus geltona spalva. Ne veltui nuo seno buvo naudojama ir audiniams dažyti. Naudojama šafrano subtiliausia dalis - žiedo purkos, o kurkumos -šaknys.

Išdžiovintos jos sumalamos. Milteliai turi malonų muskuso kvapą, bet skonis aštrokas, tad reikia atsargiai dozuoti. Kurkuma kilusi iš Azijos, bet auginama ir Amerikoje.

Šį prieskonį dažniausiai rekomenduojama naudoti virtiems ryžiams pagardinti, taip pat siūloma naudoti žuvies bei mėsos patiekalams gaminti, netgi galima dėti į padažus įvairioms salotoms užpilti. Salotų padažuose geriausia naudoti kaip sudedamąją prieskonių mišinio dalį.

Kai kurie kulinarai bei prieskonių pardavėjai pataria kurkuma nuspalvinti ir paskaninti makaronus. Nors prieskonis aštrokas, nedideli jo kiekiai yra pakankamai neutralūs patiekalui, ir jei naudoti su saiku, galima išgauti gan švelnų bei subtilų maisto skonį. Šio prieskonio nepriskiria sau jokia nacionalinė virtuvė, tad galima drąsiai su juo eksperimentuoti ir ieškoti naujų bei įdomių patiekalų skonių.

Sudėtis: maltos ciberžolės šaknys.

  • Kilmės šalis: Didžioji Britanija
  • Svoris: 0,1 kg / 0,4 kg / 1 kg / 2 kg

Parašykite savo atsiliepimą

Ciberžolė, malta, East End

Ciberžolė, malta, East End

Maistui suteikia nuostabų, miškingą aromatą, ypač tinka dalams, ryžių ir daržovių patiekalams pagardinti. Tai pagrindinis kario mišinių ingredientas.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: